Ik roei voor Stichting KiKaRoW!

12 sponsors doneren samen € 468,- aan KiKaRoW!
Dave Erde

Dave Erde

Hé!
Ben jij geïnspireerd
door Dave?
Kom ook in actie!

Wat ga ik doen en waarom?

Ik ga gekleed als MAMIL (Middle Aged Man In Lycra) achteruit zittend op de vaarrichting in een houten boot roeien, met maar liefst twee peddels en dat wel 29 kilometer lang van Medemblik naar Schagen en dat onder tropische temperaturen..... natuurlijk een prestatie van lik me vestje... maar doneer aub voor dit belangrijke doel

Morgen 29 juni ga ik een flink stuk roeien met als doel geld op te halen voor KiKaRow, een landelijk roei-evenement waarbij in 14 weekenden in totaal zo’n 1400 km wordt geroeid door heel Nederland en waarbij zoveel mogelijk roeiverenigingen zich inspannen om geld in te zamelen voor een belangrijk onderzoeksproject van het Prinses Maxima Centrum voor kinderkanker in Utrecht. Dit project, de LATER-studie is erop gericht om te onderzoeken of het mogelijk is om de lange termijn bijwerkingen van de behandeling van kinderkanker te verminderen en zo de ex-patiëntjes ook op latere leeftijd te vrijwaren van de negatieve gevolgen van de behandeling zoals bijv. doofheid, onvruchtbaarheid, hartschade, concentratieproblemen etc.

Morgen komt KiKaRow langs bij onze roeivereniging en op die dag roei ik mee met de KiKaRow boot van Medemblik naar Schagen in totaal ca. 29km. KiKaRow is een pure vrijwilligersorganisatie, het gedoneerde geld ook nog eens voor 100% naar het Prinses Maxima Centrum voor de LATER-studie.

Namens alle kinderen die getroffen worden door deze verschrikkelijke ziekte: heel hartelijk dank voor je bijdrage, het zal in de toekomst hopelijk zorgen voor een betere kwaliteit van hun leven.

Deel mijn actie op Facebook


Deze mensen steunen mij. Jij ook?

Dave Erde
Ik zet de verdubbelaar in
 .234,00
Romy Verbree
 . 50,00
Margriet van de Ketterij
goed bezig
 . 14,65
Gerard Zwart
Topper
 . 50,00
Ingrid
Zet m op!
 . 25,00
Cheyenne van Gellekom
Zet m op Dave
 . 10,00
Hans
Mooi initiatief, succes
 . 15,00
Netty Nanne
Heel veel succes Dave! Mooi doel!
 .  9,65
Tirso
Go Dave
 . 15,00
Ilse de Graaf
 . 15,00
Nico verbree
Topper.ik heb er alle vertouwen in
 . 15,00
Anoniem
 . 15,00