Ik roei voor Stichting KiKaRoW!

4 sponsors doneren samen € 810,- aan KiKaRoW!
Monique Van Schendelen

Monique Van Schendelen

Hé!
Ben jij geïnspireerd
door Monique?
Kom ook in actie!

Wat ga ik doen en waarom?

Iedereen over te halen om via mij de komende maanden geld te doneren voor KiKaRow.

Samen met anderen organiseer ik op mijn vereniging De Hoop verschillende acties. Tevens roei ik in één van de (hopelijk vele) boten die in het weekend van 13 en 14 juli The Vin begeleiden, in de laatste etappe van het Rondje NL, via Amsterdam naar Utrecht. In 14 weekenden roeit The Vin door heel Nederland, met aan boord ex-kankerpatiënten, familie en ervaren roeiers.

Als roeier doe ik graag mee met KiKaRow, in de strijd tegen kinderkanker en het verbeteren van de kwaliteit van het leven. KiKaRow heeft als doel een half miljoen euro op te halen voor het Prinses Máxima Centrum, het kinderoncologisch centrum in Utrecht. Het geld is bestemd voor de LATER-studie, een onderzoek gericht op de latere effecten van de behandelingen van kinderkanker.

Meer over mij

Roei al een aantal jaren bij Roeivereniging 'De Hoop' in Amsterdam en zit sinds april 2018 ook in het bestuur als Commissaris Club. Als roeier steun ik de activiteiten van KiKaRow en hoop van ganser harte dat een mega bedrag voor de LATER-studie wordt opgehaald.

Deel mijn actie op Facebook


Deze mensen steunen mij. Jij ook?

Erik Schoonen
Geweldig goede actie, Monique. Zet hem op!
 . 10,00
Anoniem
De laatste loodjes voor LATER
 .250,00
Dick Buitelaar
je moet roeien met de riemen die je hebt.
 .500,00
Marc van Gerwen
Veel succes Monique & dank je voor het warme welkom vorige week
 . 50,00