Ik roei voor Stichting KiKaRoW!

7 sponsors doneren samen € 135,- aan KiKaRoW!
robert krommenhoek

robert krommenhoek

Hé!
Ben jij geïnspireerd
door robert?
Kom ook in actie!

Wat ga ik doen en waarom?

ik ga voor KIKA 26 km roeien in een 5-persoons boot van roeivereniging De Kop uit Schagen en wel van onze thuisbasis in Schagen naar Alkmaar, dat zijn maar liefst 3700 slagen met de riemen !!

Onder de naam KikaRoW Rondje NL wordt er van 13 april t/m 14 juli 2019 1.400 km geroeid door ruim 60 roeiverenigingen door heel Nederland om geld in te zamelen voor het onderzoeksproject 'LATER' van het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Het hart van de tocht vormt zeeroeiboot 'The Vin', mede bemand door roeiers die inmiddels zijn genezen van kanker. Het doel van de LATER-studie is om de genetische aanleg van het optreden van late effecten bij kinderkanker, zoals onvruchtbaarheid, hartschade, botontkalking en chronische vermoeidheid, die veroorzaakt zijn door alle behandelingen, op te sporen en vervolgens te kunnen behandelen.
Roeiers van roeivereniging De Kop in Schagen nemen samen met andere sporters uit de regio een deel van die 1.400 km voor hun rekening en willen zich op deze manier met elkaar inzetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor KiKaRoW !

Deel mijn actie op Facebook


Deze mensen steunen mij. Jij ook?

Anneke Knuvers
Doe je best
 . 10,00
Dave Erde
 . 15,00
Hedwig en Sijmen
Succes en veel plezier ook!
 . 50,00
Tonny en Hetty Willems
Veel succes!!!!
 . 20,00
Dick van der Harst
Bravo Rob !
 . 25,00
Ronald woutering
Succes rob
 . 10,00
Barbara Krommenhoek
Pa Rob, zet ‘m op!
 .  4,65