Wij Roeien voor een goed doel!

7 verenigingsleden en 107 sponsors doneren samen € 5.401,- aan KiKaRoW!
Koninklijke Amsterdamsche Roei- en Zeilvereeniging De Hoop

Koninklijke Amsterdamsche Roei- en Zeilvereeniging De Hoop

Meer over vereniging Koninklijke Amsterdamsche Roei- en Zeilvereeniging De Hoop

De Koninklijke Amsterdamsche Roei- en Zeilvereeniging De Hoop, opgericht in 1848, is gehuisvest aan de Amstel. Wij organiseren diverse acties om geld op te halen voor KiKaRoW. Naast activiteiten op de wal zal er ook geroeid worden door de leden, onder meer tijdens enkele etappes van het Rondje NL maar ook in het laatste weekend (13 en 14 juli) in begeleidende roeiboten wanneer The Vin, met aan boord ex-kankerpatiënten en/of familie, via Amsterdam naar Utrecht zal roeien. De Hoop steunt KiKaRoW, in de strijd tegen kinderkanker en het verbeteren van de kwaliteit van het leven. Wij doen graag mee met de actie om geld op te halen voor de LATER-studie van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie te Utrecht. Zie ook de website van KiKaRoW: www.kikarow.nl Doneren is mogelijk tot medio september.


Wij roeien voor Koninklijke Amsterdamsche Roei- en Zeilvereeniging De Hoop

De Hoop karzv: Ik roei voor Stichting KiKaRoW
Ik roei voor Stichting KiKaRoW
De Hoop karzv Vereniging Koninklijke Amsterdamsche Roei- en Zeilvereeniging De Hoop

De Hoop steunt KiKaRoW, in de strijd tegen kinderkanker en het verbeteren van de kwaliteit van het leven. Wij doen graag mee met de actie om geld op te halen voor de LATER-studie van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie te Utrecht. Doneren is mogelijk tot medio september.
Verzameld bedrag
 2.349,65
Els van Dam: Ik roei voor Stichting KiKaRoW
Ik roei voor Stichting KiKaRoW
Els van Dam Vereniging Koninklijke Amsterdamsche Roei- en Zeilvereeniging De Hoop

Als roeier doe ik graag mee met KiKaRow, in de strijd tegen kinderkanker en het verbeteren van de kwaliteit van het leven. KiKaRow heeft als doel een half miljoen euro op te halen voor het Prinses Máxima Centrum, het kinderoncologisch centrum in Utrecht. Het geld is bestemd voor de LATER-studie, een onderzoek gericht op de latere effecten van de behandelingen van kinderkanker.
Verzameld bedrag
 1.049,65
Monique Van Schendelen: Ik roei voor Stichting KiKaRoW
Ik roei voor Stichting KiKaRoW
Monique Van Schendelen Vereniging Koninklijke Amsterdamsche Roei- en Zeilvereeniging De Hoop

Samen met anderen organiseer ik op mijn vereniging De Hoop verschillende acties. Tevens roei ik in één van de (hopelijk vele) boten die in het weekend van 13 en 14 juli The Vin begeleiden, in de laatste etappe van het Rondje NL, via Amsterdam naar Utrecht. In 14 weekenden roeit The Vin door heel Nederland, met aan boord ex-kankerpatiënten, familie en ervaren roeiers. Als roeier doe ik graag mee met KiKaRow, in de strijd tegen kinderkanker en het verbeteren van de kwaliteit van het leven. KiKaRow heeft als doel een half miljoen euro op te halen voor het Prinses Máxima Centrum, het kinderoncologisch centrum in Utrecht. Het geld is bestemd voor de LATER-studie, een onderzoek gericht op de latere effecten van de behandelingen van kinderkanker.
Verzameld bedrag
  .810,00
Gülcan Turhan: Ik roei voor Stichting KiKaRoW
Ik roei voor Stichting KiKaRoW
Gülcan Turhan Vereniging Koninklijke Amsterdamsche Roei- en Zeilvereeniging De Hoop

Cancer is still the most common cause of childhood illness! We have to come to an action to stop cancer; especially child cancer! More support is needed for organized research and proper medical and social education! The survival rate of children with cancer can be increased faster by concentrating care research and education in one location. This is being realized in the Princess Máxima Center in The Netherlands. The construction of this pediatric oncology center in Utrecht is a real transition, unique in the world. In this organization addressing cancer in children is tackled substantially differently.
Verzameld bedrag
  .516,65
Saskia Bekke-Proost: Ik roei voor Stichting KiKaRoW
Ik roei voor Stichting KiKaRoW
Saskia Bekke-Proost Vereniging Koninklijke Amsterdamsche Roei- en Zeilvereeniging De Hoop

Als roeier doe ik graag mee met KiKaRoW, in de strijd tegen kinderkanker en het verbeteren van de kwaliteit van het leven. KiKaRoW heeft als doel een half miljoen euro op te halen voor het Prinses Máxima Centrum, het kinderoncologisch centrum in Utrecht. Het geld is bestemd voor de LATER-studie, een onderzoek gericht op de latere effecten van de behandelingen van kinderkanker. Zie ook de website van KiKaRoW: www.kikarow.nl Doneren is mogelijk tot medio september 2019.
Verzameld bedrag
  .474,65
Carol Tarr: Ik roei voor Stichting KiKaRoW
Ik roei voor Stichting KiKaRoW
Carol Tarr Vereniging Koninklijke Amsterdamsche Roei- en Zeilvereeniging De Hoop

[English translation] As a rower, I would like to participate in KiKaRoW, in the fight against childhood cancer and improving the quality of life. KiKaRoW aims to raise half a million euros for the Princess Máxima Center, the pediatric oncology center in Utrecht. The money is intended for the LATER study, a study focused on the later effects of child cancer treatments. See also the KiKaRoW website: www.kikarow.nl Als roeier doe ik graag mee met KiKaRoW, in de strijd tegen kinderkanker en het verbeteren van de kwaliteit van het leven. KiKaRoW heeft als doel een half miljoen euro op te halen voor het Prinses Máxima Centrum, het kinderoncologisch centrum in Utrecht. Het geld is bestemd voor de LATER-studie, een onderzoek gericht op de latere effecten van de behandelingen van kinderkanker. Zie ook de website van KiKaRoW: www.kikarow.nl
Verzameld bedrag
  .200,00